Åk till Florida med skolan

Att dra in pengar till skolresa innebär att dörrarna öppnas på vid gavel till i princip hela världen. Det här med att tjäna pengar till skolresa betyder att himlen är er enda gräns. Inget kan stoppa er från att komma iväg på ert livs allra grymmaste och fetaste äventyr. Har ni tjänat pengar till skolresa? Vart vill ni åka någonstans på skolresa? Vi på bloggen Pengar skolresa ber att få komma med ett litet förslag. Åk på skolresa till Florida.
Disney Florida
Vi snackar här om en skolresa som kan innehålla precis allt från sol och bad vid feta stränder och grymma naturupplevelser i Everglades träskmarker till ett besök på rymdbasen Kennedy Space Center och inte minst sagornas underbara värld i Orlando där Walt Disney World lockar alla med barnasinnet i någorlunda behåll. En skolresa till Florida kommer att göra er rika på häftiga upplevelser som ni aldrig kommer att glömma, även om ni skulle leva tills ni är 200 år gamla.

Skolresa till Florida
Det är numera tack vare lågprisbolag i stil med Norwegian väldigt billigt att flyga direkt till Miami och Florida. Om ni hellre skulle föredra att använda er av charter så fungerar det precis lika bra även om det kanske skulle kosta en och annan krona mer att flyga charter istället för med ett av lågprisbolagen som trafikerar Florida. Boendet fixar ni redan innan ni ger er iväg eftersom det alltid är billigare att göra så. Det finns massor av alternativ när det handlar om boendet i Florida. Youth hostels, motell, bed and breakfast. Ni kan även bo på hotell om ni skulle föredra det. Florida har till största delen ett fuktigt och varmt subtropiskt klimat bortsett från den södra delen nedanför Lake Okeechobee som har ett tropiskt klimat. Detta betyder på ren svenska att somrarna i Florida är grymt heta med en dygnsmedeltemperatur på 35 stekande heta grader med skyhög luftfuktighet. Någon som undrar över varför Florida kallas för ”The Sunshine State”? Vill ni vara med om en skolresa där sol och bad, shopping, Walt Disney, rymdfärder, äventyr i träsk och en hel massa annat står i centrum så är det inte mycket att tveka på längre. Då är det till Florida som ni ska åka. Kolla in den här länken.