Åk på skolresa till Mallorca

Genom att tjäna pengar till skolresa så öppnas dörrarna till hela världen för er. ”Den som reser har alltid något att berätta”, som den amerikanske författaren Mark Twain lär ha sagt en gång. Och detta uttalande är en stor sanning. En skolresa, klassresa, gruppresa eller en resa helt på egen hand innebär alltid att man får uppleva helt nya erfarenheter och äventyr som på många olika sätt berikar ens eget liv. Pengar till skolresa gör det möjligt för er att få vara med och uppleva dessa fantastiska äventyr tillsammans med varann.
Cala Mayor
Det finns som ni säkert vet en hel massa olika sätt att tjäna dessa pengar till skolresa. Ni kan sälja salami, kakor, strumpor och underkläder och många andra ting. Men det viktigaste är ändå att ni hittar ert alldeles eget sätt att tjäna pengar till skolresa, ett sätt som passar er allra bäst. Idag ska vi ta och titta lite närmare på ett resmål som i många år har varit en mycket populär destination för skolresor och klassresor från både Sverige och en mängd andra länder. Vi ska kika på det här med att åka på skolresa till Mallorca.

Kom iväg på skolresa till Mallorca
Mallorca är ett ganska traditionellt chartermål men det finns faktiskt mycket mer än enbart sol och bad och grisfester på ”Mallis” som många svenskar lite slarvigt brukar kalla detta semesterparadis. Ön har ett mycket behagligt klimat och kan dessutom ståta med en historia som går väldigt långt tillbaka i tiden. Visste du till exempel om att Mallorca en gång i tiden fungerade som ett högkvarter för många av de pirater som härjade i Medelhavet? Det strategiska läget i den västra delen av Medelhavet gjorde att Mallorca var en idealisk plats att utgå ifrån om man var ute i oärliga syften. Idag är det dock mycket lugnare på den fronten och piraterna som en gång bodde på Mallorca har istället ersatts av en vänlig befolkning som gör allt för att ni ska få se så mycket av ön som ni bara hinner. Här finns det dessutom inte bara natur och historia utan även en hel massa kultur samt små mysiga restauranger och kaféer där ni kan äta gott för en mycket ringa penning. Kolla in den här länken för mer information.