Skolresa till vår huvudstad – Stockholm

Stockholm är en sådan där stad som man faktiskt inte kan besöka tillräckligt många gånger. Eftersom det är så att vår kungliga huvudstad är störst sett till invånarantalet inte bara i vårt eget land utan faktiskt i hela Norden så känns det väl ganska självklart att det hela tiden finns helt nya upptäckter av staden att göra och fler äventyr i Stockholm att vara med om. Pengar skolresa är ju som ni nog alla vet vid det här laget en blogg som vill vara med och ha som sin allra främsta uppgift att dela med sig av tips på lämpliga resmål som man kan åka på skolresa till. Det kan därför vara ett smart tips att du lägger till Pengar skolresa till dina personliga favoriter på nätet. Här får ni som surfar in på Pengar skolresa nämligen hela tiden uppdaterad och värdefull information om precis allt som kan tänkas ha med skolresa att göra. Pengar skolresa vill med andra ord vara just er mest pålitliga partner när det handlar om skolresa. Idag vill vi slå ett extra slag för Stockholm som målet för en skolresa.

Slottet

Skolresa till Stockholm
En skolresa till Stockholm kan aldrig bli fel med tanke på att vår vackra huvudstad har så oerhört mycket att erbjuda sina besökare. Här finns det hur många billiga vandrarhem som helst att bo på under er vistelse i huvudstaden och med ett Stockholmskort i handen så åker ni allihop i klassen helt gratis med bussar och tunnelbana så mycket ni bara vill.Stockholmskortet ger er även gratis inträde på tonvis av olika sevärdheter runtom i Stockholm. Det finns massor av grymt mysiga och billiga restauranger överallt i staden där ni kan äta gott för en mycket liten peng.

Att se och göra under en skolresa till Stockholm
Vad gör man under en skolresa till Stockholm? Ja, i viss mån är det nog enklare att vända på frågan och istället undra vad man INTE kan göra om man åker på skolresa till vår kungliga huvudstad. Det allra enklaste sättet att söka svaret på den frågan är nog ändå att ta och surfa in på Turistbyråns i Stockholm webbplats.

Vi på Pengar skolresa vill bara passa på att önska er en grym vistelse i Stockholm.