Tjäna pengar

Vi vill här och nu bjuda på några små men väldigt effektiva sätt som ni kan använda er av för att dra in de pengar som ni behöver för att komma iväg på ert äventyr. Allting – hela ert äventyr oavsett vad det är ni planerar att genomföra – börjar och slutar med att ni bestämmer er för att tjäna pengar till skolresa. En av de allra viktigaste faktorerna som spelar in i hur snabbt och hur mycket pengar till skolresa ni kommer att kunna greja bygger nämligen på vilken metod som ni väljer att använda er av. Av den anledningen så ska vi bjuda er på några tips som kan vara en god hjälp för er på vägen mot målet; er kommande skolresa.

Barn5

Arrangera skoldisco

Ett ganska smart sätt att snabbt och relativt enkelt dra in pengar till skolresa är att slå på stort och arrangera ett riktigt tvättäkta skoldisco. Ta en ordentlig entréavgift, ordna en kiosk där ni säljer läsk, glass och godis och satsa även på att ha ett lotteri under kvällen. Givetvis ska ert skoldisco vara ett helt drogfritt arrangemang.

Arrangera en konsert

Att kunna locka betalande åhörare med en riktig konsert är alltid ett ganska säkert kort när det handlar om att försöka få in pengar till skolresa. Kända artister i stil med till exempel Mojje, Eric Saade och Yohio har allihop en mycket stark dragningskraft och det är därför ganska lätt att kunna få ihop en ganska rejäl summa pengar till skolresa genom att arrangera en konsert med en artist av denna kaliber.

Sälj Delikatesskungens produkter

Det allra bästa och dessutom mest effektiva sättet att tjäna pengar till skolresa är nog i alla fall att sälja Delikatesskungens delikatesser. Delikatesskungen är ett svenskt företag som de allra flesta i vårt land förmodligen redan känner till ganska väl. Det behövs därför ingen närmare presentation av Delikatesskungen. Sedan detta företag startades 1992 har Delikatesskungen kunnat hjälpa fler än 10 000 grupper att tjäna pengar för att kunna göra verklighet av sina drömmar om spännande upplevelser i stil med skolresa och andra äventyr. Delikatesskungens koncept går ut på att ni ska sälja en mycket lättsåld och omtyckt salami.